Gemeente Overijse

Druivenstoet

Op zondag troept het publiek opnieuw samen langs het parcours van de Druivenstoet. Eerst snoepjes vangen tijdens de reclamestoet georganiseerd door UNIZO Druivenstreek en daarna genieten van de folklore, kleuren, muziek en creatief geknutselde wagens tijdens de folkloristische stoet! Jong en oud blijft fan van de Druivenstoet!

 

Wat? Druivenstoet
Wanneer? Zondag 20 augustus 2017, vertrek omstreeks 14u00

Waar? Parcours via Brusselsesteenweg, S-bocht, Stationsstraat en J. Bt. Dekeyserstraat.

Heb je interesse om deel te nemen aan de folkloristische stoet met een groep of een praalwagen? Maakt je groep muziek, zwaai je zwierig met de vlag van Overijse of dans je de ribben uit je lijf met je dansgroep? Dan krijg je 375 euro startgeld. Verenigingen met een praalwagen krijgen 650 euro om te floreren in de Druivenstoet. Bovendien maak je kans op een extra prijs ter waarde van 500, 400 of 300 euro (prijs UNIZO). Inschrijven kan nog tot en met 15 juli bij Lynn Debecker door het inschrijvingsformulier te mailen naar lynn.debecker@overijse.be.  

 

In de publiciteitsstoet of reclamestoet krijgen handelaars de gelegenheid om reclame te maken voor hun zaak door middel van één of meer versierde wagens en evt. aanhangwagens; daarbij wordt ook dikwijls muziek gespeeld en/of snoep, gadgets of publiciteitsmateriaal uitgedeeld aan het publiek. Ook dit jaar wordt de publiciteitsstoet verder opengetrokken naar de hele Druivenstreek, net zoals UNIZO er naar uitziet om ook weer al hun 'vaste klanten' uit Overijse opnieuw te mogen begroeten aan de start. Gelieve je inschrijving vóór 15 augustus (na 15 augustus is het om organisatorische redenen niet meer mogelijk om deel te nemen) te sturen naar: Luc De Cupere, Brusselsesteenweg 51, 3090 Overijse of de.cupere@telenet.be.