Gemeente Overijse

Marktdag Druivenfeesten 2017

Inschrijving marktdag Druivenfeesten 2017

Op zaterdag 19 augustus 2017 vult het centrum van Overijse zich opnieuw met allerlei kraampjes, standjes, animatie, ... .
Wil jij ook graag jouw koopwaar promoten? Je vereniging in de kijker zetten? Spullen aan de man brengen die je zelf niet meer gebruikt? Je eigen bio- of streekgebonden creatie met het publiek delen?
Schrijf je dan snel in voor onze Marktdag 2017!

 

Rommelmarkt

Speelgoed waar je kinderen al lang niet meer mee spelen? Kleren die je al even niet meer draagt? Een gadget waar je dol op was, maar nu misschien net iets te oud voor bent?
Geef je oude spullen een tweede leven, verdien een centje bij en beleef een dag plezier op de rommelmarkt!

 

Inwoners van Overijse betalen 6 euro voor een stand, anderen 11 euro.

 

Geïnteresseerd? Reserveer snel je plaatsje!

 

Jaarmarkt UNIZO Druivenstreek

Marktkramer in hart en nieren? Of een handelaar die graag zijn koopwaar eens tentoonstelt buiten de 4 muren van zijn winkel? Van harte welkom op onze jaarmarkt!
Een stand van min. 1 tot max. 5 meter kost je 15 euro, daarna komt er 2 euro per lopende meter bij!

Geïnteresseerd? Reserveer snel je plaatsje!

 

Biomarkt en Streekproductenmarkt

Je straffe streekproducten of heerlijk bioproduct verdient een even straf en heerlijk plaatsje op onze jaarmarkt! De gemeente voorziet een tentje (3m x 3m), een tafel en twee stoelen, jij zorgt voor de inkleding en een topproduct!

 

Geïnteresseerd? Reserveer snel je plaatsje!

 

Verenigingenmarkt

Laat aan heel Overijse én omstreken zien wat jouw vereniging doet en welke toffe bende jullie zijn! Voor de eerste 20 inschrijvers voorziet de gemeente een tentje (3m x 3m), een tafel en twee stoelen, jullie verzinnen een leuke activiteit waardoor het publiek jullie beter leert kennen!

 

Geïnteresseerd? Reserveer snel je plaatsje!

Contact