Gemeente Overijse

Druivententoonstelling - Gezocht: instrumenten

"Amai, wat een dikke bezen!".

Neen, u bent niet op de verkeerde website beland. De kans is reëel dat u deze uitspraak hoort vallen bij een bezoek aan onze Druivententoonstelling. De serristen van onze Druivenstreek zijn fier op hun streekproduct en laten het grote publiek hier maar al te graag van meegenieten. Zij stellen de mooiste en meest imposante trossen tentoon in een sfeervolle Druivententoonstelling. Breng zeker een bezoekje aan de tentoonstelling en laat je niet alleen verbazen door de mooie trossen, maar leer ook wat meer bij over de teelt ervan in ons bezoekerscentrum Dru!f!

En aangezien het thema dit jaar 'Overijse klinkt' is, kan je dit jaar op de tentoonstelling heel wat (oude) instrumenten bewonderen.

 

Bekijk hier het facebookevent van de Druivententoonstelling.

 

Gezocht!

Heb je thuis een gitaar of accordeon die je niet meer gebruikt? Voor de Druivenfeesten 2018 zijn we op zoek naar instrumenten om de Druivententoonstelling aan te kleden. Alles waar geluid uit komt is welkom, ook leuke radio's of retro platenspelers.

 

Het thema van de Druivenfeesten dit jaar is 'Overijse klinkt' en daarom zal muziek ook in de Druivententoonstelling volop aanwezig zijn. Gedurende de Druivententoonstelling staan dit jaar niet enkel onze streekdruiven in de kijker, tijdens  'Overijse klinkt' willen we het publiek ook laten kennismaken met muziekinstrumenten in alle mogelijke maten, geuren en kleuren.

 

Heb jij een instrument of muziekspeler dat je wilt uitlenen? Neem dan contact op met Lynn Debecker en bezorg ons alvast een foto van het instrument of de muziekspeler dat je wilt uitlenen. We behandelen jouw instrument met goede zorg en we zorgen ervoor dat je het ongeschonden terug krijgt na afloop van de Druivenfeesten.

 

De instrumenten zijn tijdens de Druivenfeesten van 24 augustus tot en met 29 augustus 2018 te bewonderen in het bezoekerscentrum Dru!f, Waversesteenweg 2, 3090 Overijse.

 

Meer info? Neem contact op met Lynn Debecker van de dienst Mens en Samenleving op t 02 785 33 75 of lynn.debecker@overijse.be