Gemeente Overijse

Optreden K3


Het optreden van het populaire meisjestrio op zondag 20 augustus om 17.00 uur is verplaatst naar de Markthal om meer mensen te laten meegenieten. Om de veiligheid daar te garanderen, werd gewerkt met een ticketsysteem. De tickets zijn intussen allemaal de deur uit. 

 

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen?

Geen nood, het volledige optreden wordt ook uitgezonden op groot scherm op het sfeervolle Stationsplein en ook op het Justus Lipsiusplein wordt de sfeer verzekerd met het optreden van Jeu de Foules. Blijf dus zeker nog even hangen na de Druivenstoet!

 

Wel in het bezit van een ticket?

Vergeet dan zeker je ticket niet mee te nemen naar het optreden in de Markthal en het klaar te houden aan de inkom. Elk ticket heeft een unieke barcode die toegang tot de zaal verleent. Elke barcode is maar één keer bruikbaar, dus het heeft geen zin om een kopie te maken. Wie één of meerdere tickets op overschot zou hebben, kan terecht op de ruilbox van CC Den Blank op www.denblank.be/ruilbox. Ook wie nog op zoek is naar een ticket kan hier een kijkje nemen.

 

Richtlijnen

  • Enkel de bezoekers die een geldig ticket voor het optreden hebben, mogen binnen in de markthal. Hou dit ticket klaar bij de ingang, zo gaat het scannen vlotter.
  • Om veiligheidsredenen worden kinderwagens niet toegelaten in de markthal tijdens het optreden van K3. Er wordt buiten aan de markthal een ruimte voorzien om kinderwagens te plaatsen.
  • Omdat het optreden van K3 vooral één groot kinderfeest moet worden, voorzien we een kidszone in de markthal, enkel toegankelijk voor kinderen kleiner dan 1,40 meter. Ouders kunnen hun kinderen afzetten aan de ingang van deze kidszone en kunnen hen daarna op dezelfde plaats weer oppikken.
  • Opdat elk kind zijn ouder(s) makkelijk kan terugvinden, vragen we aan de ouders om met hun kinderen een goed herkenbare plaats in de markthal af te spreken, waar ze elkaar kunnen treffen. We voorzien hiervoor zelf een plaats in de markthal die zal aangeduid zijn met het populaire figuurtje "Nijntje".
  • Daarnaast raden we ouders ook aan hun kind een bandje aan te doen met het gsm-nummer van één van de ouders op. Zo kunnen de ouders snel gecontacteerd worden bij eventuele problemen. Deze tip geldt uiteraard niet alleen voor het optreden van K3, maar voor alle andere evenementen tijdens de Druivenfeesten!

Wat? Optreden K3
Wanneer? Zondag 20 augustus 2017, 17u00
Waar? optreden in de markthal, scherm op het Stationsplein

Prijs? Gratis

 

Contact